De BSO in het OntdekPunt

De herfstvakantie in het OntdekPunt was een onvergetelijke ervaring voor onze kleine bouwers en uitvinders van de BSO. Met het thema ‘Legomasters’ hebben de kinderen hun fantasie en bouwkunsten kunnen laten zien. Met een veelheid aan LEGO-blokjes tot hun beschikking, creëerden ze indrukwekkende constructies, van futuristische steden tot fantastische voertuigen.

Bovendien hadden we dit jaar nog meer spannende activiteiten voor de kinderen in petto. Ze mochten aan de slag gaan met de 3D-pen, wat een waar spektakel was! Daarnaast hebben we ook het timmeren van een egelhuisje geïntroduceerd. Dit was niet alleen een geweldige manier om de fijne motoriek en het ruimtelijk inzicht van de kinderen te ontwikkelen, maar het bracht hen ook dichter bij de natuur. Het was prachtig om te zien hoe de kinderen met hamer en spijkers aan de slag gingen, en met trots hun eigen egelhuisjes toonden. Er is zelf al een egel gaan wonen in een van de huisjes.

In december richtte het OntdekPunt zich op het vieren van kerst. Kinderen namen kerstgroeten op in de studio, wat bijdroeg aan de ontwikkeling van hun expressieve vaardigheden en zelfvertrouwen. De kerstgroet werd op een kerstkaart geplakt middels een QR code.

Het OntdekPunt blijft zich inzetten voor het aanbieden van leerzame activiteiten. Het komende jaar zullen er diverse activiteiten zijn die de creatieve en technische vaardigheden van kinderen bevorderen.

We kijken ernaar uit om alle kinderen van PlusKinderopvang weer te verwelkomen bij onze volgende activiteiten.

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *