Bijbaan in het OntdekPunt

Stel je voor: Je werkt op een plek waar kinderen hun nieuwsgierigheid kunnen voeden, waar ze kunnen leren door te doen, en waar jij een sleutelrol speelt in hun ontdekkingstocht. Als medewerker bij OntdekPunt zul je kinderen van 4 tot 12 jaar begeleiden en inspireren. Samen met hen duik je in de wereld van techniek en technologie, een wereld die steeds belangrijker wordt in onze samenleving.

Het OntdekPunt is een plaats waar leren en plezier hand in hand gaan. We zoeken iemand die pedagogisch onderlegd is, zelfstandig kan werken met kleine groepen kinderen, en beschikbaar is op vrijdagmiddag, -avond en zaterdag. Het is een uitgelezen kans voor studenten die een pedagogische opleiding volgen om praktijkervaring op te doen in een inspirerende omgeving.

Wat maakt deze bijbaan zo bijzonder?

  • Je krijgt de kans om een positieve impact te maken op de levens van jonge kinderen. Je helpt hen de eerste stappen te zetten in de wereld van techniek en technologie, en draagt bij aan de basis van hun toekomstige leren en ontwikkeling.
  • Je wordt opgeleid om zelfstandig aan de slag te gaan met alle materialen in het OntdekPunt.
  • Jij maakt er elke keer weer een feestje van. Je begeleidt groepen met kinderen tijdens een kinderfeestje, open inloop of workshops.

Ben je enthousiast en zie je jezelf al werken in een omgeving waar leren en ontdekken centraal staat? Aarzel dan niet en stuur je CV en motivatiebrief naar ons toe. Samen kunnen we de kinderen een onvergetelijke leerervaring bieden en hen voorbereiden op de technologische toekomst!

Mail: Info@ontdekpunt.nl

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *