Wij gaan kinderfeestjes organiseren! Het is eindelijk zover. Na vele vragen kunnen wij nu eindelijk JA zeggen. Het is mogelijk om je kinderfeestje te houden in het OntdekPunt!

Wat kun je verwachten van een Kinderfeestje in OntdekPunt Meppel?

Je kunt kiezen uit verschillende thema’s. Wat dacht je van een Lego of een TikTok feestje?

Voor kinderen vanaf 4 jaar:

Ontdekfeestje
Programmeer een robot, maak een knikkerbaan, maak iets van hout met een hamer en zaag of teken iets voor de lasersnijder. Tijdens het Ontdekfeestjes kun je kiezen uit de verschillende onderdelen van het OntdekPunt. Zo kan ieder kind zelf kiezen wat het wil doen. Ideaal voor jonge kinderen. Speciale wensen voor een favoriet onderdeel in het OntdekPunt? Geef het door en wij zetten het klaar

Legofeestje
Ga aan de slag met LEGO! Door het hele OntdekPunt heen kun je aan de slag met LEGO. Er zijn verschillende opdrachten die gedaan kunnen worden. Zo is er programmeerbare LEGO, zijn er verschillende knikkerbanen, is er een uitdaging om een zo hoog mogelijk toren te bouwen of maak een filmpje met LEGO.

Robotfeestje
Tijdens het Robotfeestje maken de kinderen kennis met allemaal verschillende robots. Door met de robots aan de slag te gaan leren de kinderen de basis van het programmeren. Zo zijn er robots die een lijn volgen, maar ook robots die met een iPad bestuurt worden. Er zijn voor alle leeftijden robots in het OntdekPunt. Natuurlijk kunnen kinderen ook een eigen robot knutselen.

Voor kinderen vanaf 8 jaar:

Lego Master feestje in Meppel

Ga jij de bouwuitdaging aan? Wie weet wordt jij de Lego master van het kinderfeestje! In het OntdekPunt krijg je verschillende opdrachten om iets te bouwen van Lego. Kun jij binnen de tijd je bouwwerk afkrijgen? Na elke ronde krijg je punten van de jury en aan het eind maken wij de LEGO master van de middag bekend.

TikTok feestje! – Krijg les in het maken van de tofste video’s

Zijn jullie gek op het maken van korte video’s met daarin sketches en dansjes? Dan zijn jullie in het OntdekPunt aan het juiste adres. In de studio krijgen jullie uitleg over het maken van toffe video’s. Eerst krijgen jullie uitleg over het maken van een viral video. Daarna gaan je zelf aan de slag en kiezen wij samen de beste video van de middag. De video’s krijgen jullie uiteraard mee. (De video’s mogen door de kinderen alleen online gedeeld worden na overleg met ouders)

Maak feestje – Ga aan de slag met de lasersnijder en 3D printers.

Tijdens de Maakfeestje gaan wij aan de slag met de lasersnijder en 3D printers. Kinderen leren werken met verschillende programma’s om iets te laten uitsnijden uit hout of iets te laten printen in 3D. Aan het eind van het feestje heb je zelf iets ontworpen en kun je het mee naar huis nemen. (3D printen duurt soms langer dan het feestje duurt. De 3d prints kunnen dan later opgehaald worden)

Hoelang duurt een feestje op het OntdekPunt?

Je bent welkom tussen 13:00 en 15:00 uur en/of tussen 15:00 en 17:00 uur.

Wat zijn de kosten voor een kinderfeestje in het OntdekPunt?

De prijs voor een Kinderfeestje van 2 uur is € 12,50 /kind. Minimaal 6 en max. 12 kinderen. Het is ook mogelijk om het OntdekPunt de hele middag af te huren voor een kinderfeestje. Hiervoor worden extra kosten in rekening gebracht.

Dit krijg je voor deze prijs:

  • Een spetterend feestje onder begeleiding
  • Drinken en wat lekkers
  • Een cadeautje voor de jarige

Op deze data kun je je kinderfeestjes houden bij het OntdekPunt:

Vul het onderstaande formulier in om een tijd te reserveren. Wij zullen daarna contact opnemen over de inhoud:

Laden...

Heb je vragen over onze kinderfeestjes? Stuur gerust een mail naar info@ontdekpunt.nl