OntdekPunt Meppel is een bruisende plek waar kinderen op een boeiende en educatieve manier kennismaken met techniek en digitale geletterdheid. Het is opgericht door de innovatiewerkgroep van KindPunt en MeesterSander.nl, met de visie om kinderen te inspireren en voor te bereiden op een digitale toekomst. In het OntdekPunt is ook de studio van Meester Sander gevestigd, een bekende naam in het onderwijs.

Ons doel is om alle kinderen op de scholen van stichting KindPunt en Plus Kinderopvang de kans te geven om te leren en te experimenteren in speciaal ingerichte lokalen. Door middel van uitdagende activiteiten en projecten worden ze gestimuleerd om enthousiast te worden over techniek en digitale vaardigheden. We geloven dat deze basisvaardigheden essentieel zijn voor hun toekomstige succes.

Naast het aanbod voor de lokale scholen, organiseren we ook workshops voor scholen buiten Meppel. We willen graag andere scholen en leerlingen de gelegenheid bieden om deel te nemen aan onze inspirerende programma’s en te profiteren van onze expertise.

Bij OntdekPunt Meppel zijn we ook enthousiast om kinderfeestjes te organiseren. We creëren een feestelijke sfeer waarin jarige kinderen en hun vriendjes en vriendinnetjes kunnen genieten van leuke en leerzame activiteiten. Het is een unieke en educatieve manier om een verjaardag te vieren en onvergetelijke herinneringen te creëren.

Op vrijdagmiddag verwelkomen we iedereen tijdens onze open inloop. Het is een informele gelegenheid waarbij kinderen en ouders vrij kunnen experimenteren en “klooien” met verschillende materialen en technische gadgets. Het is een perfecte gelegenheid om op een ontspannen manier kennis te maken met techniek en creatief bezig te zijn.

Bij OntdekPunt Meppel geloven we in de kracht van ontdekken, experimenteren en samenwerken. We streven ernaar om kinderen te inspireren, hun nieuwsgierigheid te prikkelen en hun talenten te ontwikkelen. Samen bouwen we aan een toekomst waarin kinderen klaar zijn voor de uitdagingen van de digitale wereld.

Bezoek OntdekPunt Meppel en laat je onderdompelen in de spannende wereld van techniek en digitale geletterdheid!