NIEUW! Mini-OntdekPunt: Een middag voor kinderen van 0-4 jaar

Kom jij samen met jouw baby, dreumes of peuter spelen en ontdekken? Het OntdekPunt is de plek voor kinderen van 4 – 12 jaar om alles te leren over techniek en technologie. Maar vanaf nu organiseren wij ook momenten voor mini’s van 0-4 jaar en hun ouders. Er zijn bekende en vernieuwende materialen aanwezig waar elk kind zich mee kan vermaken.

Doel

Het mini OntdekPunt is opgezet met het idee dat jonge ouders hier een plek hebben om samen met hun kind naartoe te gaan en andere ouders te ontmoeten die kinderen van dezelfde leeftijd hebben. Door gezamenlijke activiteiten te doen, wordt het makkelijker om met elkaar in contact te komen en nieuwe vriendschappen op te bouwen.

Wat kost het?

Het Mini-OntdekPunt is volledig gratis toegankelijk voor iedereen. Dit betekent dat je zonder kosten gebruik kunt maken van alle faciliteiten en activiteiten die we aanbieden. Of je nu op zoek bent naar een leuke en leerzame uitje voor je kind, of graag andere ouders wilt ontmoeten en ervaringen wilt uitwisselen, je bent altijd welkom. We vinden het belangrijk dat iedereen de kans krijgt om te ontdekken, te leren en plezier te hebben, ongeacht je budget. Kom langs en ervaar zelf de leuke en interactieve wereld van het Mini-OntdekPunt!

Wanneer?

Op vrijdagmiddag 21 juni en 5 juli 2024 zijn er voor het eerst middagen voor de jongste kinderen. Het duurt van 15:00 tot 17:00 uur. Het OntdekPunt is op 21 juni en 5 juli ook gewoon open voor kinderen van 4 t/m 12 jaar. Klik hier voor alle openingstijden in de maanden juni en juli.

Let op!

Het kan zijn dat we in het thema gebruik maken van Messy play, neem je droge kleren mee?

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *