Gezocht: Vrijwilligers en scholieren en studenten – Wij bieden een toffe plek om te leren en ontdekken

Bij het OntdekPunt bruisen we van energie en passie voor techniek en technologie. Dit is dé uitgelezen plek waar kinderen spelenderwijs alles ontdekken wat met techniek en technologie te maken heeft. En weet je wat? We zijn op zoek naar jou! Ben jij die enthousiaste vrijwilliger, die leergierige scholier of die gedreven student die samen met ons kinderen wil begeleiden op dit fantastische avontuur?

Wat ga je doen als vrijwilliger?
Als vrijwilliger bij het OntdekPunt sta je midden in de actie. Je begeleidt kinderen bij diverse activiteiten, variërend van doordeweekse onderwijstijd tot de gezellige drukte van een kinderfeestje of onze open inloop op de vrijdagmiddag en zaterdag. Maak je geen zorgen over eventuele ervaring met de materialen; jouw enthousiasme en bereidheid om te leren zijn veel belangrijker. Voel je de kriebels al? Kom dan naar ons informatiemoment op woensdag 10 april om 09:30 uur. Geef je op via Info@ontdekPunt.nl. Laat je inspireren en ontdek hoe jij kunt bijdragen! Mocht je niet kunnen, dan is een ander moment ook mogelijk.

Op zoek naar scholieren en studenten voor een bijzondere bijbaan
Ben jij een scholier die niet bang is om de handen uit de mouwen te steken? Help ons dan met het sorteren van LEGO en het voorbereiden van activiteiten. Dit kan bij ons op locatie, maar ook vanuit het comfort van je eigen huis.

Voor de studenten onder ons met een hart voor pedagogiek bieden we een unieke kans. Begeleid kinderfeestjes en neem de leiding tijdens onze open inloop momenten. Deel je kennis over techniek en technologie met een enthousiaste groep kinderen. Laten we samen over de vergoeding praten.

Ben jij net zo enthousiast geworden als wij? Stuur dan een vrolijke mail naar info@ontdekpunt.nl en word een deel van ons geweldige team. Laten we samen de wereld van techniek en technologie ontsluiten voor de makers van morgen!

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *