Workshops in de kerstvakantie

De kerstvakantie is de perfecte tijd voor kinderen om hun creatieve vaardigheden te ontwikkelen en plezier te hebben. In het OntdekPunt Meppel worden er deze vakantie drie spannende evenementen georganiseerd voor kinderen van verschillende leeftijdsgroepen uit Meppel en omstreken. Van lasersnijden en 3D-printen tot Lego-bouwen. Wij bieden betaalde workshops aan voor iedereen, maar er is ook een gratis inloopmiddag. Kijk voor de actuele tijden op OntdekPunt.nl

Lego-ochtend – Voor kinderen van 4 tot 8 jaar:

Datum: 27 december en 3 januari

Tijd: 9:00 – 11:30 uur

Kosten: € 12,50

Een ochtend vol plezier en creativiteit voor alle kinderen uit Meppel en omstreken, waar de tafels bedekt zijn met Legoblokjes. Kinderen werken samen aan leuke opdrachten, hebben de vrijheid om vrij te bouwen en krijgen uitleg over verschillende bouwtechnieken. Deze interactieve ochtend is perfect om de verbeelding van de kinderen te stimuleren en hen te helpen bij het ontwikkelen van hun motorische vaardigheden. Kinderen nemen zelfstandig deel aan deze activiteit. De ochtend staat onder begeleiding van meester Gerrit en Meester Sander.

Lego-middag – Voor kinderen van 8 tot 12 jaar:

Datum: 27 december en 3 januari

Tijd: 13:30 – 16:30 uur

Kosten: € 12,50

Een middag vol plezier en creativiteit, waar de tafels bedekt zijn met Legoblokjes. Kinderen werken samen aan leuke opdrachten, hebben de vrijheid om vrij te bouwen en krijgen uitleg over verschillende bouwtechnieken. Deze interactieve ochtend is perfect om de verbeelding van de kinderen te stimuleren en hen te helpen bij het ontwikkelen van hun motorische vaardigheden. Kinderen nemen zelfstandig deel aan deze middag. De kinderen krijgen uitdagende opdrachten en uitleg van Meester Gerrit en Meester sander.

Maakochtend – Voor kinderen van 8 tot 14 jaar:

Datum: Vrijdagochtend 5 januari

Tijd: 9:00 – 11:30 uur

Kosten: € 14,50 (maximaal 10 deelnemers)

Tijdens de Maakochtend gaan wij aan de slag met de lasersnijder en 3D printers. Kinderen leren werken met verschillende programma’s om iets te laten uitsnijden uit hout of iets te laten printen in 3D. Aan het eind van de ochtend heb je zelf iets ontworpen en kun je het mee naar huis nemen.

Kinderen nemen zelfstandig deel aan deze activiteit. Uiteraard zijn ouders aan het einde welkom om de resultaten te bekijken.

Vul bij de omschrijving van de bestelling de namen van de kinderen die deelnemen in.

Openingstijden Kerstvakantie – Gratis inloopmiddag

Vrijdag 22 december 13:00 – 16:30 uur – Gratis Ontdekmiddag voor kinderen vanaf 4 jaar met hun ouders. Geen groepen.

Vrijdag 29 december 13:00 – 16:30 uur – Gratis Ontdekmiddag voor kinderen vanaf 4 jaar met hun ouders. Geen groepen.

Vrijdagmiddag 5 januari – 13:00 – 16:30 uur – Gratis Ontdekmiddag voor kinderen vanaf 4 jaar met hun ouders. Geen groepen.

Zaterdag 6 januari – 10:00 – 12:00 uur – Gratis Ontdekochtend voor kinderen vanaf 4 jaar met hun ouders. Geen groepen.

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *