Creatieve Avonturen voor Kinderen: Maakochtend, Lego-ochtend en Legomaster Jr. – Zomervakantie 2023

De zomervakantie is de perfecte tijd voor kinderen om hun creatieve vaardigheden te ontwikkelen en plezier te hebben. In het OntdekPunt Meppel worden er deze zomer drie spannende evenementen georganiseerd voor kinderen van verschillende leeftijdsgroepen. Van lasersnijden en 3D-printen tot Lego-bouwwedstrijden, er is voor elk kind iets te beleven.

Maakochtend – Voor kinderen van 8 tot 14 jaar:
Datum: Vrijdagochtend 28 juli en 1 september
Tijd: 9:00 – 11:30 uur
Kosten: € 10,-

De Maakochtend is een unieke ervaring waar kinderen leren werken met geavanceerde technologieën zoals lasersnijders en 3D-printers. Geschikt voor kinderen tussen 8 en 14 jaar, biedt deze ochtend een geweldige kans om te experimenteren en te leren. Onder begeleiding van ervaren instructeurs zullen de kinderen verschillende programma’s verkennen om ontwerpen uit hout te snijden of 3D-modellen te printen. Aan het einde van de ochtend gaan ze naar huis met hun eigen creaties, waar ze trots op kunnen zijn.

Lego-ochtend – Voor kinderen van 4 tot 8 jaar:
Datum: Woensdagochtend 26 juli en 30 augustus
Tijd: 9:00 – 11:30 uur
Kosten: € 7,50

Voor de jongere bouwers in de leeftijd van groep 1, 2, 3 en 4 is er de Lego-ochtend. Een ochtend vol plezier en creativiteit, waar de tafels bedekt zijn met Legoblokjes. Kinderen werken samen aan leuke opdrachten, hebben de vrijheid om vrij te bouwen en krijgen uitleg over verschillende bouwtechnieken. Deze interactieve ochtend is perfect om de verbeelding van de kinderen te stimuleren en hen te helpen bij het ontwikkelen van hun motorische vaardigheden.

Legomaster Jr. – Voor kinderen van 8 tot 12 jaar:
Datum: Woensdagmiddag 26 juli en 30 augustus
Tijd: 13:00 – 17:00 uur
Kosten: € 15,-

Is jouw kind een echte bouwkampioen? Dan is Legomaster Jr. de ideale uitdaging! Van 13:00 tot 17:00 uur zullen kinderen in het OntdekPunt verschillende bouwopdrachten krijgen, allemaal met Lego. Kunnen ze binnen de gestelde tijd hun bouwwerken voltooien? Na elke ronde worden punten toegekend door een jury en aan het einde van de dag wordt de Legomaster van Meppel bekendgemaakt. Dit evenement test niet alleen de bouwvaardigheden van de kinderen, maar ook hun vermogen om onder druk te presteren.


Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *