Kom in de Meivakantie ontdekken!

Meppel, Nederland — Deze meivakantie wordt een onvergetelijke periode bij OntdekPunt Meppel, waar een scala aan leuke en educatieve activiteiten wordt aangeboden voor kinderen vanaf 4 jaar. Van 26 april tot 12 mei zijn er zowel gratis als betaalde workshops waarin creativiteit en technologie hand in hand gaan.

Gratis Ontdekmiddagen:

– Vrijdag 26 april, 15:00 – 17:00 uur: Start de vakantie met een sprankelende middag waar kinderen en hun ouders samen kunnen ontdekken en leren. Perfect voor een gezinsuitje!

– Vrijdag 3 mei, 13:00 – 16:30 uur en Zaterdag 4 mei, 10:00 – 12:00 uur: Deze ochtenden en middagen bieden kinderen de vrijheid om te exploreren en nieuwe dingen te leren in een stimulerende omgeving.

– Vrijdag 10 mei, 10:00 – 16:00 uur: Een hele dag vol met ontdekkingsactiviteiten, waarbij kinderen vanuit hun nieuwsgierigheid kunnen leren en spelen.

Creatieve en Educatieve Workshops (Ticket vereist):

– LEGO Ochtend – Woensdag 1 mei: Een ochtend vol bouwplezier met LEGO. Voor €7,50 duiken kinderen in de wereld van LEGO waar ze zowel vrij kunnen bouwen als specifieke bouwtechnieken leren. Geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar.

– Maakochtend – Vrijdag 3 mei: Speciaal voor de creatieve geesten, biedt deze ochtend van 9:00 tot 11:30 uur kinderen de kans om te werken met een lasersnijder en 3D-pen, perfect voor het maken van een persoonlijk cadeau voor Moederdag. Kosten: €7,50.

De workshops zijn speciaal ontworpen om kinderen te stimuleren in hun creatieve en technologische ontwikkeling. Elk van deze activiteiten is een kans voor kinderen om op een speelse manier te leren en tegelijkertijd belangrijke vaardigheden te ontwikkelen.

We nodigen alle ouders en hun kinderen uit om deel te nemen aan deze unieke en leerzame ervaring. Voor meer informatie en tickets, bezoek onze website op www.ontdekpunt.nl

Over OntdekPunt Meppel:

OntdekPunt Meppel is een creatieve speel- en leeromgeving waar kinderen alles kunnen leren over techniek en technologie. Door middel van interactieve workshops en activiteiten stimuleren we de nieuwsgierigheid en creativiteit van jonge kinderen, waardoor leren niet alleen leuk, maar ook zeer boeiend is.

Vergelijkbare berichten

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *